Itsetehdyt tillisipsit

Nämä suolaiset herkut ovat ehdottomasti tuhat kertaa herkullisempia ja terveellisempiä kuin kaupasta ostetut valmissipsit. Vaivaa ja aikaa nämä hiukan vievät, mutta ovat varmasti sen arvoisia.

tillisipsit

Tillisipsit L, G

6 isoa kiinteää perunaa

2 rkl tuoretta tilliä

3 rkl öljyä

3 tl suolaa

Pese perunat huolella ja siivuta niistä ohuita siivuja raastimella tai kuorimaveitsellä. Levitä siivut uunipelleille ja valele ne tillistä, öljystä ja suolasta tehdyllä seoksella. Paista kiertoilmauunilla 130 asteessa noin 20-25 minuuttia niin että perunat ovat rapeita. Nosta valmiit sipsit leivinpaperin päälle ja painele talouspaperilla ylimääräinen öljy pois. Tarjoile kermaviilidippien kanssa.

Aurajuustodippi L,G

1 prk laktoositon kermaviili

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 tl pippuria

3 rkl aurajuustomurua

Ruohosipulidippi L,G

1 prk laktoositon kermaviili

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 tl pippuria

1 dl ruohosipulisilppua

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Itsetehdyt tillisipsit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s