Ruohosipulinapit

Alkupalaksi tarjosin mökkijuhlilla ruohosipulinappeja, joissa ruisnapin päälle oli pursotettu ruohosipulituorejuustoa ja koristeeksi laitettu tomaattiviipale sekä ruohosipulisilppua. Täytteestä voi tehdä oman maun mukaan melkeinpä minkälaisen vain. Saunapalvikinkku, savukala sekä erilaiset yrtit sopivat mainiosti ruisnappien täytteeksi.

ruohosipulinapit

Ruohosipulinapit L

1 pussi ruisnappeja

1 prk Valion ruohosipulituorejuustoa

1 dl vispikermaa

1 dl tuoretta ruohosipulisilppua

1 tl suolaa

1 tl pippuria

miniluumutomaatteja

Vatkaa vispikerma kuohkeaksi ja lisää joukkoon tuorejuusto, suola sekä pippuri. Sekoita joukkoon reilu puolet ruohosipulisilpusta ja laita levite pursotinpussiin. Pursota jokaiseen ruisnappiin tuorejuustoa ja koristele tomaattisiivulla sekä ruohosipulisilpulla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s