Kesän juhliin

Olen saanut blogin lukioilta viime aikoina muutamia toiveita asuihini ja tyyliini liittyen. Toiveissa on ollut, että jakaisin kuvia omista asuistani sekä vinkkejä aina tulevissa oleviin juhliin  ja niiden juhlapukeutumiseen. Mikä olisikaan paras aika aloittaa uusi asu-teema blogissani, kuin juuri alkava kesän juhlakausi.

Omaa tyyliäni voisin kuvailla hyvin monipuoliseksi. Vapaa-ajalla tykkään pitää urheilullisia ja rentoja vaatteita, jotka on helppo pukea päälle ja lähteä tekemään päivän treeniä. Arjessa kuitenkin pukeutumiseni koostuu yksinkertaisista, mutta myös värikkäistä vaatekappaleista. Viime aikoina olen myös ihastunut maalaisromanttiseen tyyliin pitseineen ja maanläheisine väreineen.

cream mekko

Ensimmäiseksi halusinkin esitellä tyyliosiossa vinkin tulevan kesän juhliin. Löysin mekon Juvan Q-pointista, kun kävin siellä viime viikolla. Creamin mekko kiinnitti heti huomioni sen erikoisen kuvioinnin takia. Kapea olkaiminen mekko sopii juuri sopivasti kesän juhliin sen kepeyden ja värisävyjen vuoksi. Se sopisi mainiosti vaikkapa koulusta valmistuneelle taikka juhlavieraalle häihin. Jos kiinnostus heräsi, käyhän hakemassa omasi Q-pointista!

cream mekko

* Yhteistyössä Elämysmyymälä Q-point

** Kuvaajana toimi ystäväni Reeta Pulkkinen

2 kommenttia artikkeliin ”Kesän juhliin

  1. Hyvä valinta kevään juhliin, hienostuneet värisävyt ja kunnon olkaimet. Moderni rouhea vetoketjukiinnitys,. Mekko kuin kesäpäivä.

    Tykkää

Jätä kommentti