Koskenlaskija pizza

Tämä suolainen tarjottava sopii hyvin niin illanviettoihin kavereiden kanssa kuin myös arkiruuaksi silloin tällöin. Täytteet voi valita oman mielen mukaan, mutta tämän pizzan juju on maukas Valion Koskenlaskija- tuorejuusto.

koskenlaskija pizza

Koskenlaskija-pizza               

3 dl vettä

1 tl suolaa

25 g hiivaa

6-7 dl vehnäjauhoja

0,5 dl öljyä

1 punasipuli

1 rs miniluumutomaatteja

1 prk maustamatonta Koskenlaskija tuorejuustoa

0,5 prk fetajuustoa

salaattimix

koskenlaskija pizza

Liota hiivaa kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja vehnäjauhot vähitellen kokoajan vaivaten. Lisää lopuksi lämmin öljy ja laita taikina kohoamaan liinan alle puoleksi tunniksi. Kohoamisen jälkeen levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja anna kohota noin 20 minuuttia. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Levitä pizzan päälle tuorejuusto sekä pilkotut tomaatit, punasipuli ja fetajuusto. Paista uunissa vielä muutama minuutti ja ripottele valmiin pizzan päälle salaattimix.

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Koskenlaskija pizza

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s