Pirteä mangopannacotta

mangopannacotta

Nämä pienet makeat kupit ovat mainioita tarjottavia illanvietoissa tai jälkiruokana pääruuan jälkeen. Pääsiäisen lähestyessä näitä herkkuja voi tarjota myös pääsiäispöydässä kahvin kera. Kirkkaan värinen mangosose pannacotan päällä antaa ihanan keväisen vivahteen.

Mangopannacotta 12 pientä annosta

4 dl kuohukermaa

1 dl hyytelösokeri multia

1 tl vaniljasokeria

1 dl mangososetta

puolikkaan sitruunan raastettu kuori

päälle noin 1,5 dl mangososetta

sitruunamelissa

Sekoita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada seos shottilaseihin tai pieniin jälkiruokamaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa noin kolme tuntia. Kaada hyytyneiden pannacottien päälle ohut kerros mangososetta ja koristele sitruunamelissalla.

mangopannacotta

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Pirteä mangopannacotta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s