Raikas persikkasorbetti

Kun jäätelöhammasta kolottaa, voit itse kotikonstein valmistaa helposti ja kevyesti raikasta sorbettia. Itse kokeilin tehdä persikan makuista sorbettia, jota voi tehdä valmiiksi yllätysvieraita varten pakkaseen säilöön tai valmistaa keväällä makeaksi jälkiruuaksi.

persikkasorbetti

Raikas persikkasorbetti

1 prk persikan puolikkaita mehussa

1 dl tomusokeria

3 dl alkoholitonta päärynäsiideriä

1 valkuainen

Kaada persikat tehosekoittimeen mehuineen päivineen ja soseuta ne tasaiseksi seokseksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää siihen tomusokeri, siideri ja soseutetut persikat. Kaada seos laakeaan vuokaan ja laita pakkaseen. Sekoita sorbettia 30, 60 sekä 90 minuutin kohdilla, jonka jälkeen anna sorbetin jäätyä ainakin kolme tuntia.

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Raikas persikkasorbetti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s