Tomaattikeitto

tomaattikeitto

Kevättä kohti mentäessä kevyempi ruoka alkaa houkutella puoleensa. Niinpä on hyvä kaivaa vanhat ja uudet keittoreseptit esille ja loihtia kevyt keittolounas, jonka voi nauttia kotona tai ottaa purkissa töihin mukaan.

Itse testasin pitkästä aikaa tomaattikeiton tekoa, johon lisäsin chiliä tulisuutta antamaan ja tuorejuustoa pehmeyttä lisäämään.

tomaattikeitto

Tomaattikeitto

1 prk tomaattimurskaa

4 kypsää tomaattia

2 dl vettä

1 chili

50g koskenlaskija voimakasta

1 dl tuoretta basilikaa

1 tl sokeria

2 tl suolaa

2 tl pippuria

Kaada kattilaan tomaattimurska sekä vesi ja laita levy täydelle teholle. Lisää joukkoon kuutioidut tomaatit, silputtu basilika sekä mausteet. Kiehauta ja lisää koskenlaskija kuutiot loppuvaiheessa. Tämän jälkeen soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Annostele syville lautasille ja koritele maustamattomalla jogurtilla ja basillikalla. Tarjoile leivän kera!

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Tomaattikeitto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s