Pehmeä persikkarahka

persikkarahka

Ystävänpäiväjuhlissa oli aika paljon makeaa tarjolla, joten ajattelin valmistaa pieniin kuppeihin hiukan terveellisempää ja raikkaampaa persikkarahkaa. Tätä reseptiä kannattaa käyttää vaikka välipalana tai jälkiruokana pääsiäisen aikaan.

Pehmeä persikkarahka

2 prk rasvatonta maitorahkaa

1 prk vispikermaa

1 prk persikanpuolikkaita sokeriliemessä

0,5 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

Pilko persikat pieniksi kuutioiksi, niin että ne menevät pursotuspussin suusta läpi. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi ja lisää sokeri, vaniljasokeri sekä rahkat ja persikankuutiot kerman sekaan. Kaada seos pursotinpussiin ja pursota jälkiruokamaljoihin tai pieniin kartonkivuokiin.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pehmeä persikkarahka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s