Lohimedaljongit

 

lohimedaljongit

Kalaa tulisi syödä ainakin kerran viikossa, mutta minulla tuo suositus kyllä harvoin toteutuu. Kaupoista saa nykyään helposti ja vaivattomasti ruodotonta ja perattua kalaa, joten luulisi, että sitä tulisi käytettyä useamminkin. Tänään valmistin lohimedaljongit uunissa tillin, sitruunan sekä suolan kera. Helppoa, hyvää ja ennen kaikkea terveellistä!

Lohimedaljongit

500g kirjolohta

2 tl karkeaa suolaa

2 rkl tuoretta tilliä

puolikas sitruuna

Leikkaa kalasta kahden sentin levyisiä paloja. Viillä palojen puoliväliin viilto ja aseta medaljongit leivinpaperin päälle uunivuokaan. Purista niiden päälle sitruunan mehu ja ripottele suolaa tasaisesti joka palalle. Silppua tuore tilli ja levitä se medaljonkien päälle. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

lohimedaljongit

Kalakastike

1 prk creme fraichea

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

1 dl silputtua tilliä

1 rkl sitruunan mehua

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Lohimedaljongit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s