Mustaherukkahilloa

mustaherukkahillo

Löysin pakkasestani puolen kilon pussin mustaherukoita sopivasti juuri ennen joulua. Meidän perheen joulupöydältä löytyy aina uunissa valmistettua kalkkunaa, joten sen kaveriksi ajattelin valmistaa makeaa mustaherukkahilloa.

Mustaherukkahillo:

– 0,5 kg mustaherukoita

– 2,5 dl vettä

– 2,5 dl hillosokeria

1. Anna pakastemarjojen sulaa hiukan ennen hillon valmistuksen aloitusta.

2. Kuumenna vesi ja marjat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10-15 minuuttia. Sekoita seosta välillä ja kuori lopuksi päällä oleva vaahto.

3. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana.

4. Kaada hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje purkin kannet hyvin.

5. Säilytä hilloja mieluusti viileässä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s